Hopp til hovedinnholdet

Første IM vaksinemaskin solgt og vaksinemaskin nr 100 i boks!

I forrige uke fikk Skala Maskon sin første bestilling av vaksinemaskiner med kapasitet til å vaksinere intramuskulært. Skala Maskons mål for 2018 var å selge minst 100 vaksinemaskiner i løpet av året. Fredag ettermiddag i forrige uke tikket det så  inn en signert avtale på nettopp maskin nummer 99 og 100!

Første intramuskulære vaksinemaskiner solgt

Skala Maskon har satset sterkt på å videreutvikle vaksinemaskinen til også å utføre intramuskulære vaksiner (IM). Denne videreutviklede vaksinemaskinen kan bla sette Elancos nye DNA-vaksine mot PD, Clynav, intramuskulært. Den nye doseringsenheten kan benyttes på Skala Maskons eksisterende vaksinemaskiner og gir dermed maskinene flere bruksmuligheter.

I forrige uke signerte Skala Maskon avtale på de to første intramuskulære vaksinemaskiner. Disse maskinene – bestillingsnummer nummer 97 og 98 av i Skala Maskons vaksinemaskiner vil bli levert til  Fjon Bruk AS som er en del av Alsaker Fjordbruk. 

Maskin nr 100 solgt

Skala Maskons mål for 2018 var å selge minst 100 vaksinemaskiner i løpet av året. På fredag ettermiddag i forrige uke tikket det så inn en signert avtale på maskin nummer 99 og 100!

– Dermed har vi passert to viktige milepæler på en og samme uke forteller Jon Anders.  Uten den kjempeinnsatsen alle legger ned hadde vi aldri klart dette. Smarte løsninger, gode leveranser og god oppfølging er nøkkelen til suksess. Jeg er ydmyk og stolt over denne prestasjonen, forteller daglig leder Jon Anders Leikvoll.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.