Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Kreativ problemløser – komplette, skreddersydde automatiseringssystemer

Maskon er en norsk spesialbedrift som prosjekterer, konstruerer og produserer løsninger innen spesialmaskiner, robotisering og automatisering for industrien. Materialhåndtering og vision-basert teknologi er blant våre kjerneområder. Vi arbeider på flere områder, fra rene konsulentoppdrag til turn-key løsninger. Maskon har stort fokus på utvikling og skreddersøm – løsningene vi tilbyr er ofte spesialutviklet for å løse konkrete behov hos kunden.

Kreativ problemløser

Maskons løsninger benyttes til svært ulike oppgaver – som delproduksjon til elektriske tannbørster, robotisert håndtering av ost, og visionbaserte systemer for sortering av lakse- og ørretrogn. Felles for disse er at de ofte eliminerer arbeidskrevende eller tunge manuelle oppgaver.

Vi liker å se på oss selv som «kreative maskin–byggere» som bruker den teknologien som er best egnet for oppgaven som skal løses. Dette gjør at vi leverer løsninger basert på et bredt spekter av teknologi, fra rene maskinkonstruksjoner til systemer basert på roboter eller visionteknologi. 

Robotbaserte løsninger, sammen med visionteknologi (maskinsyn), er spesielt spennende og har mange muligheter! Maskon har levert 60-70 ulike robotinstallasjoner. Bedriften benytter i stor grad Motoman roboter når de utvikler robotbaserte løsninger for sine kunder.

Gi oss gjerne utfordringer!

Maskon er best på de utfordringene som krever litt ekstra når det gjelder skreddersøm og kreativitet. Vi kombinerer standardkomponenter og spesialløsninger avhengig av hva som løser oppgaven mest effektivt! Ta oss gjerne med på råd så tidlig som mulig i prosessen. Når vi sammen kan kartlegge hva som er oppgaver og mål, blir som regel resultatet best!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.