Hopp til hovedinnholdet

Om Skala gruppen

Skala gruppen består av Skala Prosessteknikk og 8 andre selskaper hvor vi har eierinteresser. Disse selskapene kompletterer våre produkter og kunnskap og gjør oss til et spennende kompetansenettverk for våre kunder

Felles for alle selskapene er at vi tilbyr ulik kompertanse og teknologi til norsk næringsmiddelindustri. Sammen representerer vi et unikt tilbud av produkter og spisskompetanse til norsk næringsmidddelindustri. 

Skala Fabrikk er en spesialprodusent av gårdstanker, transporttanker og andre produkter i rustfritt stål med næringsmiddelindustrien som hovedmarked. Landteknikk produserer også spesialkonstruerte produkter for ulike typer kunder, samt underleveranser til andre produksjonsbedrifter.

Skala Foodtech er en ledende leverandør av produksjonsutstyr og automatiserte linjer til kjøtt industrien. Bedriften representerer en rekke ledende internasjonale aktører på dette området.

Skala Robotech er en norsk ingeniørbedrift som prosjekterer og leverer robotiserings- og materialhåndteringsutstyr til næringsmiddelindustrien og øvrig industri. Selskapet har det norske agenturet for Motoman. 

Skala Maskon AS utvikler og produserer løsninger og spesialmaskiner for robotisering og automatisering i industrien. Materialhåndtering og visionbasert teknologi er blant kjerneområdene. Skala Maskon tilbyr alt fra rene konsulentoppdrag til turn-key løsninger.

Garos AB utvikler saltingssystemer, tromlere og saltinjektorer for kjøtt-, fjærfe- og fiskeindustrien og tilbyr alt fra løsningsutvikling til installasjon og igangkjøring. Bedriften produserer og leverer til kunder i hele verden.

Stigebrandt Hydroteknik AB er et ingeniørselskap innen miljø og avløpsteknikk. Bedriften er spesialist på rensing av industrielt og kommunalt avløpsvann, og har utviklet en rekke patenter på området.

3TS AS er spesialister på industrimontasje i næringsmiddelindustrien og i annen industri med særskilte krav.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.