Hopp til hovedinnholdet

Rognsortering

Tidligere har det vært en manuell oppgave å sortere ut rognkorn som enten ikke er befruktet eller der laksefosteret ikke har utviklet seg som det skal.

Med Maskon Rognsorterer kan dette gjøres betydelig raskere og mer nøyaktig enn om det gjøres manuelt. Rognsorteringsmaskinen er nå ytterligere forbedret i denne nye og mer kompakte versjonen.

Arbeids- og kostnadsbesparende

Erfaringen viser at Maskon Rognsorterer erstatter eksisterende teknologi for maskinell sortering og gjør manuell ettersortering unødvendig. En monoton og slitsom arbeidsoppgave som det har blitt vanskelig å skaffe folk til, blir dermed borte. Produktet blir raskere «ready to market» og du sparer kostbare arbeidstimer til manuell sortering. Maskinen kan integreres i et moderne transportsystem for rogn, eller settes opp som en «stand alone» enhet med egen tank.1 operatør kan betjene flere maskiner, eller ha andre arbeidsoppgaver i tillegg. Dermed kan dette raskt bli en lønnsom investering.

Økt nøyaktighet og bedre kvalitet!

Maskinen tar opp til 6 bilder av hvert enkelt egg, etter behov -fra begge sider av et matehjul. Datamaskin vurderer så kvaliteten på rognkornet ut fra flere kriterier; ubefruktet. småøyer, størrelse, koaguleringer og selvsagt døde egg.

Detaljert rapportering

Ettersom Maskon Rognsorterer baserer seg på dataanalyse, blir det enkelt å trekke ut statistikker og rapporter som for eksempel antall rogn fordelt på kvalitet og størrelse i m.m. Maskinen er også forberedt for database håndtering. Rapporten er detaljert og er en meget fin dokumentasjon å legge ved leveransen.

For mer informajon om rognsortereren, se produktblad. 

Mer informasjon

Jon Anders Leikvoll

Daglig leder

+47 916 46 515

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Produktblader:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.