Hopp til hovedinnholdet

Pumpesystemer

Vakuumtank

Vakuumtanken er utstyrt med en vakuumpumpe med stor kapasitet, denne vakuumtanken brukes når det er mye luftekasjer på sugesiden før fiskepumpe eller det er vanskelig å tømme karene som skyldes luft i systemet. Denne tanken er utstyrt med en 500 mm manneluke for lettere utføre renhold.

Tanken er utstyrt med PLS og betjenes med en touch screen, den kobles til Maskon fiskepumpe slik at fiskepumpen kan roe ned litt ved ekstreme luftmengder.

Denne tanken kan også leveres med fiskeflow kontroll og regulering av dette, dette forutsetter at den er koblet sammen med Maskon fiskepumpe.

 

Eventuelt tillegg/reservedeler:

 

Fiskeflow måler på utløp

Reserve nivåsensor

Vannflow måler på innløp

Vakuumpumpe Dolphin

Bakvanntilsetting i tanken

Flowsensor 4-20mA

Remote PC med styreskjerm

Trykkføler 4-20mA

 

Oppsett med fiskepumpe og vakuumtank

Tanken må stå mellom karet og fiskepumpe. Avstandene har ikke så stor betydning, men fordel at vakuumtanken står så nært karene som mulig.

6¨ Pumpestasjon for 1 til 3 pumper

Automatisk pumpestasjonen er optimalisert med tanke på byggeål og fisk inn. Systemet kan utstyres med 1, 2 eller 3 pumper. Disse pumpene regulerers automatisk i forhold til vannmengde som kommer inn til systemet. Fra gulv til fisk inn er det bare 22cm, systemet er  utstyrt med automatisk priming og gjennomsiktig rør ut slik at operatøren lett kan se hvordan pumpingen går. Systemet er utstyrt med en egen PLS og touch screen for å betjene pumpene, systemet kan også kobles til Maskon Vaksineringsmaskin.

Mer informasjon

Jon Anders Leikvoll

Daglig leder

+47 916 46 515

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Produktblader:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.