Hopp til hovedinnholdet

Maskon Fiskepumpesystem – skånsom, helautomatisk transport av levende fisk

Maskon Fiskepumpesystem er en komplett løsning for automatisk og skånsom fisketransport. Pumpen kan også brukes frittstående. Som opsjon tilbys Maskon Vakuumtank som er en fordel ved lange pumpestrekk, eller hvis mye luft trekkes inn, f.eks. i sluttfasen av kartømmingen.

Klikk her hvis du ønsker at vi skal kontakte deg om Maskon Fiskepumpesystem

Kan seriekobles ved store løftehøyder
Ved store løftehøyder kan Maskon Fiskepumpe seriekobles. Pumpene synkroniseres automatisk i forhold til hverandre. De kommuniserer også med vaksinemaskinen, og leverer automatisk riktig mengde fisk etter behovet på vaksineringen. Alt kan styres fra vaksinemaskinen.


Maskon Fiskepumpe 6" eller 8":

• Pumpen er utstyrt med en kraftig motor og sensorer som sørger automatisk for fast transporthastighet og jevn mengde fisk og for at nivået i karet opprettholdes.

• Settpunktet på mengdesensor styres av hvor mye fisk som er i bufferkaret, men kan også styres av operatør ved sortering/flytting av fisk.

• Kommer det luft inn i pumpen primes den automatisk.

• Det følger med en sensor som overvåker nivået i karet, ved pauser i produksjon. (f.eks. over natten).

• Pumpen detekterer øyeblikkelig eventuelt slangebrudd og stopper automatisk.

 

Her kan du se en video av virkemåten til fiskepumpen 

Automatisk pumpestasjonen

Automatisk pumpestasjonen er optimalisert med tanke på byggeål og fisk inn. Systemet kan utstyres med 1, 2 eller 3 pumper. Disse pumpene reguleres automatisk i forhold til vannmengde som kommer inn til systemet. Fra gulv til fisk inn er det bare 22cm, systemet er  utstyrt med automatisk priming og gjennomsiktig rør ut slik at operatøren lett kan se hvordan pumpingen går. Systemet er utstyrt med en egen PLS og touch screen for å betjene pumpene, systemet kan også kobles til Maskon Vaksineringsmaskin.

Mer informasjon

Jon Anders Leikvoll

Daglig leder

+47 916 46 515

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)


Produktblader:

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.